KOKKERELLEN IN ZWEDEN!

Smaklig måltid!




zondag 9 mei 2010

Krokante haverkoekjes

ca. 30 koekjes

1 dl bloem
1 dl suiker
1 dl grove havermout
2 eetl. stroop
2 eetl. room
75 gram boter
½ tl. bakpoeder
snufje zout

Verwarm de oven voor op 200 ° C. Smelt de boter in een steelpan. Meng alle andere ingrediënten, en leg ze vervolgens met veel ruimte op bakpapier. Verwacht ongeveer 9 - 10 koekjes per bakplaat. Bak gedurende acht à tien minuten. Een minuutje afkoelen op een bord, en dan op een rooster.

2 opmerkingen:

  1. Ze zijn erg lekker, het favoriete recept (om zelf te maken) voor zoon Jonathan. Overigens bakt hij ze wel 10 min ipv 5 min. En een snufje zout erdoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, dank je. Ik kan het er mee eens zijn en heb het recept zo aangepast :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageer, ik ben er dol op dus LEUK!